NOVOSTI

Reklama po televiziji

Ali ste morda opazili na televiziji? Naš kupec in partner Hofer ponovno oglašuje njegove dobavitelje in ponosni smo lahko, da s tem oglašuje tudi nas.

Povezavo si lahko ogledate na TUKAJ

 

Nov izdelek na prodajnih policah Hoferja

Ste med tistimi, ki imate hiter življenski slog in se želite nekoliko razvajati? Novost za vse, ki si želite dobre in kvalitetne majhne pregrehe!

S ponosom vam sporočamo, da boste lahko v kratkem kupili nov izvrsten izdelek v vseh poslovalnicah Hoferja po celotni Sloveniji.

Osja gnezda, 50 g na kos, pakirana po 6 kosov, bodo zagotovo našla prostor v vašem jedilniku. Vsekakor popolna majhna razvada za vse vas.

Izbirali boste lahko med orehovim in makovim nadevom. Nadvse priporočamo nakup.

Prejeli smo kar 7 znakov odličnosti

Včeraj je bila na Gospodarski Zbornici Slovenije slavnostna podelitev nagrad za najboljše pekovske izdelke v državi. Sekcija za pekarstvo, ki deluje v okviru Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, je že sedemnajstič podelila presižna priznanja najboljšim pekom kruha, pekovskega in finega peciva ter testenin.

Naše dosledno zasledovanje vrhunskih standardov kakovosti nam je prineslo kar sedem zladih odličij. Nagrajene Hlebčkove mojstrovine so:

  • Ementaler,
  • Koruzni hlebec,
  • Koruzna štručka s chia semeni,
  • Sirovka,
  • Kajzerica,
  • pletenica s sezamom in
  • Večzrnata štručka.

« Ponosni smo, da strokovna javnost vsako leto znova prepoznava kakovost Hlebčkovih izdelkov. Našim strankam tako lahko ponudimo še dodatno potrditev, da tradicija, inovativnost in izjemna ljubezen do kruha zagotavljajo najboljše izdelke, « je ob prevzemu priznanj povedal Janez Šenveter, direktor Hlebčka.

Izdelki Hlebček v Intersparu

Od februarja lahko nekatere naše izdelke kupite tudi v vseh poslovalnicah trgovine Špar in Interšpar.

Izvrstni izdelki: Babičina pogača, Kruh s kurkumo, Ciabatta s pršutom in Kraljeva ciabatta Vas že čakajo na policah.

Poiščite jih in se prepričajte o izvrstnem okusu.