NAŠE VREDNOTE

Strastna in uspešna zgodba pekarne Hleček se je lahko razvila le skozi naše vrednote, ki jih delimo z vami.Na temeljih dolgoletne tradicije, vrhunske kakovosti, neusahljive inovativnosti in brezhibne varnosti vsakodnevno nastajajo zdrave in okusne dobrote, s katerimi vam lahko polepšamo dan.

Pri pripravi naših izdelkov izhajamo iz izvornih receptur, ki jih nato obogatimo s pridihom okolja. Uporabljamo namreč skrbno izbrane lokalne sestavine, ki še dodatno zagotavljajo pristno kakovost Hlebčka. V peko in izdelavo naši pekovski mojstri vložijo mnogo srčnosti, truda in spretnosti. Naš kruh se peče na tradicionalni šamotni podlogi, ki mu da tisti neponovljivi okus, ki ga poznamo iz otroštva. Spoštovanje znanja več generacij nam omogoča Hlebček, na katerega bi bili ponosni tudi naši predniki.

Vse sestavine naših izdelkov so skrbno izbrane na podlagi znanega in preizkušenega porekla. Tako vam lahko z vsako žemljico ali štručko zagotavljamo najvišjo raven kakovosti. Prepoznavni smo po vrhunski čistoči moke, vode, skrbno gojenega kislega testa ter najsodobnejši tehnologiji. Ponosni smo na rezultat – najboljši kruh, ki ga imate tako radi.

Za vaše zadovoljstvo se neprestano trudimo. Hlebčkovi izdelki temeljijo na recepturah, cenjenih že več generacij, vseskozi pa jih nadgrajujemo in izboljšujemo z novimi spoznanji in z vašo pomočjo. V našem razvojnem oddelku vsak dan mešamo nove okuse, razvijamo nove oblike in ustvarjamo nove vonjave. Naš edini cilj je izboljšanje kakovosti in na poti do njega ne ubiramo bližnjic. Preverjene novosti lahko preizkusite v naši pekarni Rotovž na glavnem trgu. Vabljeni!

Varnost je nepogrešljiv element kakovosti. Ponosni smo, da je Hlebček ena prvih pekarn v Sloveniji, ki je HACCP sistem nadgradila s standardoma IFS in ISO:22.000.

International food standard (IFS) je standard, ki ne dopušča bližnjic pri nadzoru proizvodnega procesa. Zagotavlja strogo sledenje in za vse surovine natančno poznamo izvor in pot, ki so jo opravile, preden so prišle do nas. Vsi proizvodni procesi so natančno merjeni in nadzorovani. Hlebček je prvo podjetje v Sloveniji, ki je pridobilo IFS standard za slaščičarski del proizvodnje. Za naše stranke je dobro le najboljše.