Zagrebška rezina je namenjena vsem sladkosnedom, ki obožujete klasično kremno rezino z dodanim čokoladnim prelivov. Za vse čokoholike, ki ne morete brez čokoladnega dodatka pri sladkih užitkih.
Znamenita slovenska sladica je enostavno čaroben preplet okusov in struktur - od spodnjega listnatega testa, vanilijeve kreme, stepene sladke smetane do krhkega zgornjega dela iz listnatega testa.
Sacherjeva rezina, narejena na podlagi Sacherjeve torte. Hlebčkovi mojstri so recept na svoj način inovativno preoblikovali in ustvarili pregrešno dobro rezino, kombinacijo sočnega čokoladnega biskvita, marelične marmelade in čokoladnega obliva.
Znana specialiteta prekmurske kuhinje je sestavljena iz krhkega in vlečenega testa ter skutinega, makovega, orehovega in jabolčnega nadeva. Božanske kombinacije okusov, ki bodo prepričale vsakogar.
Princeske, rahli in puhasti majhni krofki, polnjeni z vanilijevo kremo. Paljeno testo Hlebčkovi mojstri dovršeno izpopolnijo in ustvarijo puhasto strukturo teh malih princes krofov.