Klasična žemlja iz bele pšenične moke je priljubljeno pekovsko pecivo za marsikoga. Z vsako žemljico izvrstnega okusa, z dišečo skorjico in mehko sredico, vam pri Hlebčku zagotavljamo najvišjo raven kakovosti.
Tradicionalna kajzerica je poleg klasične žemlje najbolj priljubljeno pekovsko pecivo iz pšenične bele moke. S svojo zlato zapečeno skorjico in mehko sredico je idealna za razne namaze ali klasičen sendvič.
Pregrešno dobre sirove štručke, ki nastajajo pod rokami naših pekovskih mojstrov, so odlične samostojno, lahko pa jih uporabite tudi za sendviče in obložite z dobrotami po vašem izboru.
Odlične sirove štručke, ki nastajajo pod spretnimi rokami naših pekovskih mojstrov, z dodano šunko, ki nadgradi okus in ustvari sočno pekovsko pecivo, ki se kar topi v vaših ustih.
Večzrnata štručka iz pšenične polbele in ržene moke v kombinaciji z raznimi semeni in proseno kašo pričara poln okus ter dolgo obstojnost. Naši peki poskrbijo za vaše brbončice, obenem pa tudi vaše zdravje.
Koruzna štručka v notranjosti skriva izrazito mehkobo, zunanjost pa odlikuje zlato zapečena in hrustljava skorjica. Hlebčkovi mojstri so štručki dodali chia semena, bogat vir proteinov, omega-3 maščobnih kislin, antioksidantov in mineralov.
Štručke iz ovsa, izjemno zdravega živila, ki ne bi smelo manjkati v nobeni kuhinji. Oves je zelo bogat vir hranil, med katerimi so kompleksni ogljikovi hidrati, vitamin B in številni minerali.
Ciabatta, sočen, lahek in luknjičav beli italijanski kruhek. Kot topel ali hladen je odličen za okusen in slasten sendvič ali kot priloga k številnim jedem.
Svetovno znana francoska baguetta, ikoničen dolg in ozek kruh, v preobleki Hlebčkovih pekovskih mojstrov z moderno predelavo. Kruh iz pšenične bele moke z zlato in hrustljavo skorjico ter rahlo sredico, spečen v obliki dolge in ozke štruce.
Krof, sinonim za okusno in edinstveno pecivo, velja za najbolj priljubljeno pekovsko slaščico med Slovenci. S Hlebčkovim krofom doživite pravo čarobno popotovanje okusov in vonjav – od mehkega testa do sladke marelične marmelade.