Tradicionalen Hlebčkov kruh iz bele pšenične moke odlikuje neverjetna svežina in hrustljava skorjica. V obliki štruce in z znamenitimi tremi rezi v zlato zapečeno skorjico.
Rženi hlebec iz domače ržene moke, ki mu ne dodajamo nobenih aditivov in tako poskrbimo za naraven ter poln okus. Rženi hlebec je izjemno obstojen kruh, narejen po tradicionalnih postopkih.
Kruh bambi je mešani kruh, ki ga ustvarjamo iz mešanice pšenične polbele, pšenične črne in ržene moke. Mešanico okusov v okroglem hlebčku naši pekovski mojstri ustvarjajo na podlagi tradicije in preizkušene recepture.
Hlebčkov tradicionalen kruh iz pšenične bele moke, izdelan po preizkušeni recepturi naših pekovskih mojstrov. Kruh ementaler z luknjami v notranjosti, ki ustvarijo še večjo mehkobo in svežino kruha.
Babičin kruh vam pričara spomin na otroštvo in kruh, ki ga je pekla vaša babica. Prijetni spomini in tradicionalen kruh na podlagi posebne recepture in dolgotrajne priprave testa.
Ajdovček je hlebček, ki ga odlikuje vrhunska ajdova moka in vrhunske sestavine, s katerimi za vas ustvarjamo zdrav in izjemen kruh, ki se kar stopi v vaših ustih. Orehi pa ga naredijo nepozabnega.
Kraljevi hlebček, nagrajeni kruh iz Hlebčkove pekarne, je prejel zlato priznanje za odlično kakovost s strani Gospodarske zbornice Slovenije. Svež, poln in zdrav okus, brez dodanih aditivov, saj nam je mar za vaše zdravje.
Večzrnati kruh iz pšenične polbele in ržene moke, v kombinaciji s semeni in proseno kašo pričara poln okus in dolgo obstojnost. Prejemnik zlatega priznanja za odlično kakovost s strani Gospodarske zbornice Slovenije.
V notranjosti mehak in z zlato zapečeno hrustljavo rustikalno skorjico je koruzni kruh eden najbolj priljubljenih kruhov Hlebčkove pekarne. Prejemnik zlatega priznanja za odlično kakovost s strani Gospodarske zbornice Slovenije.
Ciabatta, sočen, lahek in luknjičasti beli italijanski kruh, je odličen za okusen in slasten sendvič, ki ga oblikujete po vaših željah, lahko pa tudi kot priloga k številnim jedem.
Ciabatta, sočen, lahek in luknjičasti beli italijanski kruh, odličen za okusen in slasten sendvič ali kot priloga številnim jedem. Z dodanimi olivami je okus še bolj poln in svež ter pričara pridih Mediterana.
Pogača iz pšenične in ržene moke z izjemno mehko sredico in zlato skorjico, ki jo odlikuje klasičen način peke, brez aditivov. Spečen z ljubeznijo in pozornostjo do tradicije.
Kruh s posebnim vonjem in okusom, ki ga cenijo poznavalci. Pripravljen na tradicionalen način z veliko počivanja in ljubezni.
Pšenični beli kruh, oblikovani v obliko hlebčka z rustikalno skorjo. Preseneti z neenakomernimi očesci in očara z izjemnim okusom.
Zavita štruca v obliko lunice spada v skupino pšeničnih belih kruhov s semeni.